Popularni pjevač, ali i autor mnogih pjesama Peđa Medenica je za Grand govorio o svojoj karijeri i uspijehu koji je postigao za kratko vrijeme.

Pjevač je otkrio da li mu je teže da radi pjesme za kolege ili za sebe.

-Teže mi je da radim s drugima iskreno. Kad nešto uradim za sebe, ne razmišljam puno, snimim pjesmu, a kad radim za druge onda mi je tu, ajde da kažem, malo veći teret. Ali dobro, nije to puno strašno i drugi kolega kad uzme pjesmu prvo je čuje, pa onda procijeni da li je za njega ili nije- istakao je Peđa.

Medenica je nedavno objavio duet s Urošem Živkovićem „Kralj noći“, te je otkrio da li je zadovoljan i da li je pesma ispunila njegova očekivanja.

-Jesam zadovoljan, mislim dobro to je još svježe, ali slobodno mogu da kažem da jesam. Ta pjesma je baš dugo stajala. To je Uroš čuo i eto tako smo i snimili. Mislim da će dobro da prođe, svježe je još, ima mjesec dana kako smo je izneli, tako da vidjet ćemo– odgovorio je.

Pjevač je govorio da trenutno nema konkretne planove za duet sa nekom koleginicom, ističući da se nije baš proslavio sa duetima, ali nije isključio mogućnost za takve saradnje u budućnosti.

-Ne znam, nisam planirao ni ovaj sa Urošem, ali eto desilo se. Ako se desi da se nađe neka pjesma dobra, zašto da ne, naravno. Nisam se proslavio sa duetima iskreno, ali ako bude dobra pjesma što da ne – rekao je on.

Peđa je za Grand otkrio da planira da nastavi sa intenzivnim radom i ove godine, a odgovorio je i na pitanje za nove projekte.

-Imam dvije, tri spremne pjesme što se kaže. Ne znam koju prvo da snimim iskreno, čak sam razmišljao taj album da počnem da radim, ali mi nešto žao tako da nabacam desetak pjesama, a da se dvije, tri možda čuju, a ostale ne čuju. Razmislit ću još, što se tiče muzike. Mislim da ću jako brzo da uđem u studio da otpjevam još jednu novu pjesmu, jednu od te tri koje imam – rekao je za Grand.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst