MESEC kasno uveče, u 21.53, napušta vodenu, nepoverljivu Škorpiju i ulazi u vatreni, optimistični znak Strelca, obrazujući romantičan trigon sa Neptunom, planetom koja zajedno sa Jupiterom (simbol putovanja i blagostanja), upravlja Strelcem.

ПАЗИТЕ СЕ У ВЕЧЕРЊИМ САТИМА Астро савет за петак 29. март: Време је за љубав и уметност

Foto: Profimedia

Mesec simbolizuje emocije, a Neptun ljubavni zanos, pa je analogija prilično jasna. Ako se večeras ne zaljubite u nekoga, onda možete da provedete lepe zajedničke trenutke sa voljenom osobom.

Međutim, ne vrti se ove noći baš sve oko ljubavi, jer Neptun predstavlja i inspiraciju, intuiciju i umetnost, naročito muziku, komponovanje, glumu, a Mesec i popularnost, tako da će umetnici imati priliku da zablistaju.

Mesec obrazuje i haromoničan aspekt (sekstil) sa Plutonom, planetom novca i moći u Vodoliji, tako da novac pristiže preko kontakata sa strancima, poslova u vezi sa čestim putovanjima, novim tehnologijama, tehnikom, fotografijom, avijacijom…

VAŽNO: Mesec večeras pravi i napete aspekte (kvadrat) sa Marsom i Jupiterom (inkonjunkciju), što nepovoljno utiče na zdravlje – emotivna ranjivost i veća podložnost fizičkim povredama, problemi sa jetrom. Možda je pravi trenutak da promenite način ishrane.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst