Otac tragično nastradale pevačice u Dubaiju, Nebojša Lazić ne može da se pomiri sa činjenicom da njegove mezimice više nema.

Nebojša je sada otkrio šta se sve dešavalo na dan Andijanine smrti, pa je rekao i kako je njen pas predosetio smrt.

– Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvileo kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, posle je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću – započeo je Andrijanin otac:

– To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i retko kad smo ga puštali unutra. On je predosetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Kad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Videli smo da psu idu suze, nismo mogli da verujemo – dodao je Nebojša.

Foto: Foto: Facebook

 

– Pitajte i komšije, oko 2.000 ljudi mi je do danas prošlo kroz kuću, svi su videli isto što i ja. Evo i sad vidite kako je tužan, sve je predosetio. Kad otvorim prozor, on samo žali, gleda me i ništa ne radi – ispričao je neutešni otac.

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene.


sledeća vest

Originalni tekst