KOŠARKAŠI Partizana brzo su arhivirali poraz od Baksonije u Evroligi (88:82) i nastavili su sa odličnim igrama u ABA ligi. Crno-beli su u 3. kolu kao domaćini pobedili Cibonu sa 113:78 (34:20, 29:27, 28:19, 22:12).

ПАРТИЗАН УБЕДЉИВ У АБА ЛИГИ: Црно-бели разбили Цибону и спремни иду у Мадрид

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Došli su „vukovi“ oslabljeni u Beograd. Oba klasična centra, Filip Bundović i Talib Zana zbog bolesti nisu igrali, ali i da su bili tu „parni valjak“ bi bio veliki favorit za pobedu i teško da bi se nešto promenilo.

Izabranici Željka Obradovića su bili neverovatno šuterski raspoloženi. To pokazuje broj postignutih poena, kao i sjajni procentri šuta za tri poena 19/35 (55,9%).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Partizan je na poluvremenu imao veliki +16 – 63:47. Ništa se nije promenilo u nastavku utakmice i razlika je konstantno rasla, a maskimalno je iznosila 35 razlike koliko je bilo i na kraju meča.

Crno-belima sigurno mnogo znači ovaj trijumf, bez obzira na to što su bili favoriti. Sad u dobrom raspoloženju putuju u Madrid na megdan Realu u drugom kolu Evrolige (četvrtak, 20.45).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

„Parni valjak“ su do pobede predvodili Mario Nakić sa 18 poena i Aleksej Pokuševski koji je brojao do 15. Kod Cibone najviše se istakao Entoni Barber sa 20 poena, dok je Piter Džok postigao 13.

Partizan je na učinku 3-0, a Zagrepčani 1-2. Ekipa iz Beograda u narednom klu gostuje SC Derbiju, dok će „vukovi“ dočekati Krku.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst