V. N.danas 18:01

Partizan u Kruševcu jedva izbegao novi poraz, crno-belima izmiče i drugo mesto na tabeli 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 3:3 (2:1) protiv Napretka u Kruševcu u četvrtom kolu plej-ofa i sada imaju samo dva boda više od trećeplasiranog TSC na tabeli Superlige Srbije.

Strelci za domaće bili su Majdevac u 19. i 51. i Bastajić u 26. minutu, dok su golove za ekipu iz Humske postigli Filipović u 6, Janković u 80. i Zahid u 89. minutu.

Partizan je prekinuo seriju od pet poraza za redom u svim takmičenjima, ali je nakon osvajanja boda u Kruševcu i trijumfa TSC nad kragujevačkim Radničkim (4:3), tri kola pre kraja prvenstva došao u situaciju da se grčevito bori za drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

U narednom kolu crno-beli u nedelju 12. maja na svom stadionu dočekuju Mladost iz Lučana, dok TSC igra sa Čukaričkim u Bačkoj Topoli.

Uskoro opširnije…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Sport

Naslovna strana

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.

– Živko Gocić, vaterpolista

Originalni tekst