FUDBALERI Partizana utakmicom 27. kola protiv Spartaka nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Meč koji se igra u Humskoj možete pratiti uživo na portalu „Novosti“.

ПАРТИЗАН - СПАРТАК: Гол у Хумској! (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/M. Todorović

Prvo poluvreme: Partizan – Spartak 1:0

37′ – Prvi žuti karton na utakmici dobio je Marko Mijailović zbog oštrog starta na Nikoli Antiću.

32′ – Čini se da su gosti krenuli nešto ofanzivnije da igraju od kada su primili gol, no za sada nema opasnosti po gol Aleksandra Jovanovića.

21′ – Partizan je poveo! Šutirao je Natho van kaznenog prostora, odbio je loptu Vulić, ali na pravom mestu je bio Samed Baždar i poslao ju je iza leđa golmana tima iz Subotice.

15′ – Dobra šansa za crno-bele. Kalulu je centrirao, a iz prve je šutirao Bibars Natho. No, Vulić je dobro interenisao i sprečio tim Igora Duljaja da dođe do vođstva. 

11′ – Bunili su se domaći igrači i tražili su penal zbog igranja rukom jednog igrača Spartaka nakon udarca glavom Svetozara Markovića. Ipak sudija Stanko Ostaraćanin nije pokazao na belu tačku.

5′ – Nema mnogo uzbuđenja od početka susreta. Obe ekipe su imale po jedan dobar napad, ali za sada mreže miruju.

1′ – Počela je utakmica u Humskoj!

Satavi timova:

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Stojković, Kovačević, Marković, Antić – Ovusu, Zahid – Kalulu, Natho, Goh – Baždar.

SPARTAK (5-3-2): Vulić – Mijailović, Bogićević, D. Kerkez, Ćalasan, M. Kerkez – Đurasović, Lukić, Mijić – Babić, Ubiparip.

Uoči meča:

Crno-beli žele protiv Subotičana da se vrate na pobednički kolosek, pošto su u poslednje tri utakmici upisali dva remija i poraz.

Subotičani takođe na poslednja tri meča ne znaju za trijumf i pokušaće da pomrse račune favoritu.

U prvom susretu ovih rivala na severu naše zemlje, izabranici Igora Duljaja su trijumfovali sa ubedljivi 3:0, ali vredi istaći da je Sparak pobedio na poslednjem meču koji je odigran u Beogradu (0:1).

Partizan je trenutno drugi na tabeli sa 61 bodom, dok je tim Nenada Lalatovića na 10. mestu sa 31 bodom.

BONUS VIDEO: Gol kojim je Partizan u završnici meča izjednačio protiv Mladosti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst