U novom testu na pripremama fudbaleri Partizana će ukrstiti koplja sa Šturmom iz Graca.

ПАРТИЗАН ХВАТА ЗАЛЕТ: Најтежи тест до сада за црно-беле

FK Partizan

Partizan je tokom leta napravio velike promene u sastavu. Duljaj često menja postavu i pokušava da pronađe pobedničku formulu. U dosadašnjem toku priprema ”crno-beli” su upisali pobede protiv Tehnotim Pesnice (5:0) i slovenačke Drave (3:0), dok je bolji od njih bio Bohemijans 1905 (0:2).

Bivšeg prvaka Srbije u prelaznom roku su napustili nosioci igre poput Rikarda, Vujačića i kapitena Uroševića, a dovedeni su Jovanović koji će verovatno biti prvi golman, Uroševića će zameniti bivši igrač Vojvodine Nikola Antić, dok će rupu u napadu popuniti dobro poznato lice Nemanja Nikolić. U ekipu su se vratila i dva bivša igrača Škećić i Terzić, dok bi dva najbolja pojačanja trebala da budu Kanute i Severina koji su dovedeni iz Belgije, odnosno Holandije.

Pre par dana u duelu sa Dravom, kandidaturu za prvog napadača istakao je bivši reprezentativac Srbije, Andrija Pavlović, koji je u pobedi nad slovenačkim trećeligašem postigao dva gola.

Sa druge strane terena biće austrijski Šturm iz Graca koji je prošlu sezonu završio na drugom mestu tabele ondašnje Bundeslige. 

Šturm je pokazao u dosadašnjem toku priprema da i ove godine ima velika očekivananja, odigrao je četiri pripreman meča i u svakom je upisao pobedu, a dodatno je impresivno što je na tim utakmicama postigao čak 14 golova, skoro četiri po meču i sigurno će predstavljati najteži test do sada za Partizan.

Verujemo da ćemo gledam jedan zanimljiv meč u kojem očekujemo da oba tima postignu barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Originalni tekst