Porodicu Janjušević pogodila je teška tragedija. Ekipa Informera danas je uslikala Janjuša u jednom beogradskom šoping centru.

Naime, najmlađi brat rijaliti igrača Marka Janjuševića je prema nezvaničnim informacijama oduzeo sebi život u iznajmljenom stanu u Beogradu. U tom trenutku Janjuš je bio u rijaliti programu „Elita“ kada su ga izveli i saopštili mu strašne vestiMarko je vest o smrti brata Mihaila veoma teško primio. 

U sredu, 26. decembra porodica Janjušević je ispratila Mihaila na večni počinak.

Foto: Foto: Maša Banđur

 

Ekipa Informera danas je uhvatila Marka Janjuševića Janjuša u jednom šoping centru u Beogradu. Rijaliti učesnik je sa suprugom Enom razgledao izloge. Janjuš se verovatno sprema za povratak u „Elitu“, ali detaljnije informacije još uvek nisu poznate javnosti.

Podsetimo, Mihailo se bavio modelingom, vodio je zdrav život i bio je zaljubljenik u teretanu. Janjušević je bio popularan na društvenim mrežama, ali je na njima doživljavao i internet nasilje. Mnogi sumnjaju da je navodno digao ruku na sebe jer nije uspeo da se izbori sa uvredama i  pretnjama koje je svakodnevno dobijao.


Deda Mraz zloupotrebio ćerke Lune Đogani: Marko Miljković preti tužbom

sledeća vest

Originalni tekst