Rijaliti učesnica Dalila Dragojević uhvaćena je kako nakon burnog izlaska večera u lokalnom restoranu u Budvi.

Dalila Dragojević poslednjih je nedelja u centru pažnje zbog otkaza koji je dobila na Hajp televiziji. Iako je starleta tvrdila da ga je sama dala, čelnici medijske kuće u kojoj je radila tvrde suprotno.

Dragojevićeva se trenutno nalazi u Beogradu, gde iz noći u noć igra popularne “mečeve” na TikToku, ali pre samo nekoliko nedelja odmarala se u Budvi.

Naime, ošto oko našeg paparaca usnimilo je bivšu suprugu pobednika “Zadruge”, Dejana Dragojevića, kako u četiri sati ujutu, nakon burnog izlaska, jede u lokalnoj ćevabdžinici.

Ona je u restoran došla sa svojom drugaricom, takođe rijaliti učesnicom Marijanom Zonjić, ipak, ono što je posebno privuklo pažnju jeste porudžbina temperamentne Bosanke, koju su činili ćevapi sa crnim lukom.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Ne liči na sebe! Ovako je Dalila Dragojević izgledala pre svih operacija

sledeća vest

Originalni tekst