Novosti online

14. 02. 2024. u 13: 50

KORISNICI širom sveta prijavljuju problem u radu Fejsbuka.

ПАО ФЕЈСБУК: Корисници ове друштвене мреже широм света у проблему

Foto: Tanjug/AP

Prema pisanju svetskih medija i sajta „Daun detektor“ problem sa radom Fejsbuka prijavljen je širom sveta, a najveće pritužbe stižu na pristup popularnoj mreži sa računara.

O tome svedoči i veliki broj tvitova na društvenoj mreži X (Tviter). Problemi su se pojavili oko podneva, sa više od 2.000 izveštaja u svega par minuta, piše Blic.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBIJA IZGUBILA OD HRVATSKE POSLE DRAME! Naši vaterpolisti ostali bez polufinala Svetskog prvenstva!

SRBIJA IZGUBILA OD HRVATSKE POSLE DRAME! Naši vaterpolisti ostali bez polufinala Svetskog prvenstva!

Vaterpolo reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva 2024 koje se održava u Dohi nakon što je, posle prave drame, izgubila od Hrvatske – rezultat je bio 13: 15.

13. 02. 2024. u 18: 18 >> 18: 19

SPECIJALNI ŽIRI VEČERNJIH NOVOSTI ODLUČIO KO SU NAJHUMANIJI I NAJHRABRIJI U 2023. GODINI: Najplemenitija Tamara Morović, pripadnica Kobri

SPECIJALNI ŽIRI „VEČERNjIH NOVOSTI“ ODLUČIO KO SU NAJHUMANIJI I NAJHRABRIJI U 2023. GODINI: Najplemenitija Tamara Morović, pripadnica „Kobri“

PRIPADNICA elitne jedinice „Kobre“ Vojske Srbije, Tamara Morović dobila je Zlatnu plaketu za Najplemenitiji pojedinačni podvig koju već 61 godinu dodeljuju „Večernje novosti“. Ona je, po oceni žirija kojim je predsedavao akademik Matija Bećković, pokazala neverovatnu hrabrost i nesebičnost kada je, ne oklevajući ni tren, donirala deo jetre u želji da spasi život obolelom kolegi Dušanu Kuskovskom.

13. 02. 2024. u 16: 30

Pročitajte više

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

Originalni tekst