Miloš Biković u trećem delu filma “Južni vetar” dobiće neverovatno pojačanje u vidu prsate Pamele Anderson. 

APfoto

Pamela stiže…

Finale serije “Južni vetar: Na granici” publika je mogla da vidi na RTS, a na leto već kreće da se radi novi nastavak avantura Petra Maraša.

Radnja novog filma izmešta glavne junake van Beograda i zemlje u avanture koje će dovesti attain preispitivanje međusobnih odnosa, kao i situacija u kojima će mogućnost preživljavanja i ishod biti neizvesni.

Dolazak Pamele, kao zvezde trećeg dela, nije iznenađenje za ljude u filmskom biznisu, jer ima iste agente kao i njene kolege, holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin. Oni su snimali drugu sezonu serije i poneli su sjajne utiske iz Srbije. Za angažman svetskih zvezda, kako saznajemo, potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stiže mu pojačanje… Miloš

Glumci se tada plaćaju ne po danu snimanja, nego za celu nedelju. U ugovor im ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno.

Autori popularne franšize još uvek ne žele da otkrivaju detalje trećeg dela.

– Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje – kratko je rekla producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

Pamela Anderson postala je poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj u februaru 1989. godine. Svetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker u popularnoj seriji “Čuvari plaže”, nakon čega je postala seks-simbol.

Reuters/Eric Gaillard

Pamela Anderson u nastavku filma “Južni vetar”

Turbulentni ljubavni život

Pamela Anderson je početkom 2022. godine okončala sedmi brak kada je otkrila da se razvodi od telohranitelja Dena Hajhersta. Publika u Srbiji pamti njenu najburniju vezu s bivšim suprugom, bubnjarem Tomijem Lijem.

Venčali su se na plaži 1995. godine nakon četiri dana poznanstva. Iz te veze ima dva sina: Tomasa Lija (26) i Dilana Džegera (25). Netfliks je o njoj objavio dokumentarac, u kojem je otkrila deo svoje šokantne životne priče, pa čak i to da je silovana.

– Moj život nije tužna priča. Ja nisam žrtva. Dovodila sam se u lude situacije i preživela ih – rekla je glumica.

Treći deo “Južnog vetra” biće spreman za bioskope 2024. godine i već je dobio podršku od države.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst