Paula Hublin i Filip Đukić odlučili su da stanu na ludi kamen i zakunu se na vJečnu ljubav, a sada je Paula otkrila sve o njihovom odnosu, vJeridbi i daljim planovima. Bivši učesnici “Zadruge” su skoro godinu dana u vezi.

– Nije bilo suza jer nisam bila iznenađena. Dugo smo pričali o tome, imamo ozbiljnu vezu pa sam očekivala da će do toga doći. Desilo se za moj rođendan, na krovu jedne zgrade uz zalazak sunca. Bilo je spontano, sve vrijeme smo se smIjali – ispričala je Paula.

– Ja sam se preselila u Beograd krajem prošle godine, ali još uvek ne živim sa Filipom. Imam neke svoje rituale. Kasno uveče mi dođe da snimam pjesmu, pa palim u studio, uzimam da snimam, a on radi od 6 ujutru. Teško nam je da se uskladimo, ali planiramo uskoro i pričamo o tome – ispričala je ona, pa otkrila planove za vjenčanje.

– Nismo se još dogovorili kad će svadba. Ne bih voljela da to bude veliko venčanje, ali on želi. Ja bih najradije da odemo negdje sami i da to bude privatno, ali biće nešto između. Znamo kako bi to izgledalo, imamo već isplanirano. Kuma će mi biti moja teta Danijela. Što se tiče papira, vjerujem da će Filip uzeti moje – ispričala je Paula kroz smijeh.

(Express/Telegraf)

Originalni tekst