‘Pakleni kuvar’ Saša Mišić ispričao je za medije 2011. godine svoju potresnu životnu priču.

– Žena me je ostavila sa troje dece. Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje ‒ izjavio je Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja Danicu, Konstantina i Ekatarinu.

Saša Mišić, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno, te da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku.

Međutim, tri godine kasnije nastupio je neočekivani obrt. Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je njihovoj majci Katarini Grujning.

‒ Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji ‒ poručila je advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša „povredio njen i telesni i duševni integritet“ njihove dece.

Usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred „Vaznesenjske crkve“, tražeći da mu se deca vrate.

‒ To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku ‒ kazao je tom prilikom.

Ista ta javnost ostala je uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda. Saša Mišić se povukao iz javnosti, koliko je poznato, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven.

Izvor: Hello

Mladi leskovački kuvari ‘razvalili’ na takmičenju u Turskoj i kući doneli 23 medalje

Original Article