Voditeljica Jovana Joksimović jedna je od najstilizovanijih dama sa javne sceni, sve što obuče, odlično joj stoji. Međutim, sada je jedan detalj koji je ponijela privukao posebnu pažnju. Naime, fotografija na kojoj je skupocjeni sat Jovane Joksimović u prvom planu, podigla je veliku prašinu na društvenoj mreži Instagram.

Naviknuti da voditeljica veoma vodi računa o detaljima, poštovaoci poznate dame nisu se posebno iznenadili kada su na njenoj ruci ugledali luksuzni aksesoar. Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je za sat Jovane Joksimović cijena previsoka, te se brzinom svjetlosti povela polemika na tu temu.

U pitanju je sat marke “Rolex”, model “Datejust” napravljen u kombinaciji čelika i žutog zlata čija cijena iznosi vrtoglavih 14 hiljada eura. Bezel na satu je nazubljen, a brojčanik srebrne boje sa dijamantkim časovnim indeksima.

Voditeljica se odlučila za oyster narukvicu, a iako je bilo onih koji su iznijeli mišljenje da je za ovaj modni dodatak ona izdvojila ogromnu sumu, većina se složila da je napravila pravi potez, da je sat Jovane Joksimović oličenje elegancije, te da na njenoj ruci naprosto blista.

(Express/story.rs)

Originalni tekst