Olimpijske igre su, kako glasi stara sportska istina, „san svakog sportiste“. A jedan san se ovih dana raspada kao krug od dima… i to baš zbog dima.

ПА, ТИ ПУШИШ! Јапан протерао звезду репрезентације - не иде на Олимпијске игре у Паризу?!

Foto: Piksabej

Naime, kako javlja japanska novinska agencija „Kjodo“, zvezda ženske reprezentacije Japana u sportskoj gimnastici, Šoko Mijata, koja ujedno obavlja i funkciju kapitena u nacionalnoj selekciji, „proterana“ je sa pripremnog kampa u Monaku i vraćena u domovinu jer je otkriveno da puši.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Konzumacija duvana se u Japanu dozvoljava tek kada osoba napuni 20 godina, a imajući u vidu da je Mijata 19-godišnjakinja, nastao je veliki problem.

„Kjodo“ javlja da je Japanski savez sportske gimanstike otvorio istragu, da postoji mogućnost da će zvezda ovog sporta propustiti Olimpijske igre „Pariz 2024“ zbog kršenja zakona, a više o tome znaće se u sedmici pred nama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima – pratite na sportskim stranicama portala „Novosti“ .

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, „Bože pravde“, zagrmi u Rusiji…

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst