Ovogodišnji finalista i roker koji je ostavio upečatljiv trag u „Zvezdama Granda“, Dženan Rakić juče se zarekao na vječnu ljubav svojoj izabranici Emini.

Nakon višemesečne borbe u takmičenju, Emina mu je bila najveća podrška koja nije propuštala da ga bodri iz prvih redova, a nakon finala par je imao vremena da se posveti organizaciji vjenčanja koje je održano u Bihaću.

U krugu porodice i prijatelja, izgovorili su sudbonosno „Da“, nakon čega je žurka nastavljena u baru na obali rijeke Une gdje su se gosti veselili do kasnih sati.

Za ovaj poseban dan, mlada je zablistala u dugačkoj bijeloj venčanici koja je savršeno naglasila njenu vitku liniju, dok je mladoženja u svom stilu odabrano bordo odjelo.

Slavlju su prisustvovale i Dženanove kolege iz takmičenja, a veliko iznenađenje bilo je pojavljivanje Željka Trbojevića koji je iz Engleske doputovao u BiH kako bi uveličao veliki dan svog prijatelja.

Podsećamo, za Grand, Dženan je otkrio da li mu je supruga ljubomorna na obožavateljke.

–Ona mi je bila podrška kroz cijelo takmičenje, zadovoljna je mojim plasmanom. Poslije finala me je utješila i poželjela sreću. Volim da se šalim na temu ljubomore. Svjesna je mog posla i da su žene moja publika. Zna ko sam i šta sam i svijesna je da je to samo moja publika– izjavio je Rakić, a sve detalje svadbe pogledajte u videu na početku teksta.


(express/grandonline)

Originalni tekst