Lepu teniserku svi znaju, ali retko ko zna da ima brata za kojim su mnoge žene uzdisale 

foto: Instagram / Ana Ivanović
foto: Instagram / Ana Ivanović

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović često je u centru pažnje medija zbog svog interesantnog života, ali i zbog fotografija koje deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Uprkos tome što je veoma uspešna Ana retko govori o svojoj porodici, pa njene roditelje gotovo nikad nemamo priliku da vidimo u medijima.

Ništa drugačija situacija nije ni kada je Anin brat u pitanju.

Naime, samo retki, oni koji Anu prate od malena, znaju da ona ima rođenog brata, koji se zove Miloš Ivanović. On je  dve godine mlađi od svoje sestre, a javnosti je postao interesantan kada se 2018. godine pojavila vest da je u vezi sa ćerkom legendarnog fudbalera i počasnog predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića, Draganom Džajić.

Njih dvoje su prvo bili u vezi, pa su odlučili da na ludi kamen stanu 25. maja 2019. godine. Njihova ljubav postala je celokupna kada su 16. decembra iste godine postali su roditelji.

Dragana Džajić se porodila i na svet donela dečaka, kojem su dali ime Vid. Zanimljivo je da su se njihove porodice znale od ranije, a jedan susret promenio je sve.

– Miloš je predivan čovek i božanstven muž. Iz te ljubavi dobili smo sina koji sada ima pet meseci. Sve mi je još uvek novo. Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku – rekla je Dragana u emisiji „Magazin IN” jednom prilikom i dodala:

– Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani – rekla je Dragana.

Happy international siblings day, Miloš. Love you ❤️#siblingsday pic.twitter.com/mIsHAIPo8Q

— Ana Ivanovic (@anaivanovic) April 10, 2021

Naša poznata teniserka je jednom prilikom podelila njihove zajedničke fotografije iz dana kada su bili sasvim mali, kao i jednu iz bliske prošlosti.

Miloš je kao aktraktivan momak privlačio pažnju mnogih devojaka, ali ih je sve rastužio kada je objavio da se udaje za Draganu. Njih dvoje žive u srećnom i skladnom braku, baš kao Ana i Bastijan Švajnštajger pa se čini da su Ivanovići predodređeni za uspehe na svim poljima.

Originalni tekst