Aleksandar i Jovana su započeli vezu u tajnosti zbog velike razlike u godinama, a na kraju su svoju ljubav krunisali brakom.

Bivši muž Ivane Peters (49), Aleksandar Peters stao je na ludi kamen po drugi put. 

Aleksandar se oženio sa Jovanom koja je čak dve decenije mlađa od njega. Peters i Jovana su vezu otpočeli tajno, a povodom venčanja okupili su samo najbliže prijatelje i porodicu.

Foto: Masha Bandjur

 

– Aleksandar i Jovana uplovili su u romansu godinama nakon što se razveo od pevačice. Njihova veza počela je u tajnosti s obzirom na ogromnu razliku u godinama, ali su vremenom dokazali da se vole i da im godine ne predstavljaju problem. Malo po malo, Jovanina porodica je prihvatila tu vezu, a Aleksandar je Ivanu uputio u to da je u ozbiljnoj vezi. Nakon višegodišnje ljubavi odlučili su da je vreme za venčanje i organizovali su ga u krugu najbližih – priča izvor i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

 

– Aleksandar je Jovanu ubacio u poslove, pomogao joj da završi školovanje u inostranstvu i postavio je da vodi jednu od njegovih firmi. Budući da je vrlo uspešan, trenutno im cvetaju ruže i zaista su srećni zajedno, ma koliko da su svi sumnjali u tu ljubav – zaključuje izvor za „Alo“. 


sledeća vest

Originalni tekst