Pevačica Dara Bubamara u dva navrata pokušala je da se skrasi u braku.

Za oca svog sina Konstantina, Milana Kesića, udala se 2008. godine, ali brak nije potrajao. Nije potrajao ni njen prvi brak sa Lazarom Dugalićem, od koga se razvela 2007, posle nekoliko turbulentnih zajedničkih godina.

Svojoj velikoj ljubavi Lakiju rekla je “da” u tajnosti, 2002. Kada je on naredne godine u Nemačkoj osuđen zbog šverca automobila, Dara ga je posećivala u zatvoru, ali i branila u medijima:

Moj Laki nije kriminalac i ni za šta nije kriv. Sve mu je namešteno. Bilo mi je teško dok je bio u zatvoru i nikada više suza nisam prolila nego tokom tih šest meseci. Išla sam mu u posetu svakog vikenda. To što smo i dalje zajedno najbolji je dokaz koliko je naša ljubav jaka.

Foto: ATAIMAGES

 

Oduvek sam znala da je Laki savršen za mene. Vredan je, lep, romantičan i nežan. Osim toga, izuzetno je pametan i govori tri jezika – hvalila je Dara Bubamara svog izabranika, ali nije još dugo ostala sa njim.

O Lazaru Dugaliću godinama nismo ništa čuli. Njegovo ime ponovo je osvanulo u medijima zbog sukoba sa zakonom, ali i nagađanja da bi mogao da se aktivira u svetu politike, a onda je ponovo nestao iz vidokruga javnosti.

Na Fejsbuk profilu “Princ Lazar Dugalić Laki” poslednje fotografije koje je objavio nastale su u Predsedništvu Srbije.

Foto: printscreen facebook

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(Foto) Dara Bubamara kao mačka pred parenje! Nepristojne ponude pljušte na mrežama, perverzija na vrhuncu!

sledeća vest

Originalni tekst