Katarina Živković objavila je na svom Jutjub kanalu baladu „Mama“, kojom je uspela da rasplače sve ženske osobe.

Pevačica koja već godinama vlada muzičkom scenom, snimila je album sa devet novih pesma, a danas je premijerno objavila prvu, biografsku.

Reč je o numeri koja u potpunosti opisuje njen život, a ista je rasplakala sve majke kojima je pre objavljivanja pesmu pustila:

Foto: ATAIMAGES

Katarina Živković

U pitanju je sjajna balada koja se zove „Mama“. Posvećena je svim mamama i ženama od kojih se svašta nešto očekuje. Pronaći će se i žene i majke i ćerke. Svima kojima sam pustila pesmu, pošle su suze. Nije se desilo da jedna nije zaplakala, tako da najavljujem more suza – rekla je Kaća pa objasnila zbog čega je odlučila da baš ova pesma bude prva koju će publici predstaviti:

Zbog toga što je to jedina balada na albumu. Tužna je i setna, a prati je i takav spot. Da ne bude zabune, moj album je veseo, vrcav, pesme su brze, onakve kakve su ljudi od mene navikli da pevam. Pošto se „Mama“ razlikuje od svih ostalih, moj tim i ja smo odlučili da nju objavimo prvu, jer odskače od svih drugih – rekla nam je temperamentna Leskovčanka pa otkrila kada će konačno ceo album ugledati svetslost dana:

Snimila sam devet pesama i osam spotova. Ostalo je da ekranizujem još jednu numeru, a onda će uslediti promocija svega na čemu sam radila godinama. Neskromno mogu da obećam da će svaka pesma biti hit – zaključila je Živkovićeva.


PAPARACO! Kaća Živković vozi auto od 80.000 evra: Folk pevačica pazarila luksuznog četvorotočkaša (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst