Nakon jučerašnje izjave Hane Hadžiavdagić o Melininom razvodu, kreatorka je preduzela radikalne korake.

Melinina prijateljica Hana juče je za medije dala kratak intervju, u kojem je prokomentarisala i o njen i Harisov razvod, što je očigledno razljutilo kreatorku. 

Naime, Melina očigledno nije ovo očekivala od nje, te ju je u naletu besa otpratila na Instagramu.

Foto: printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Hana se juče dotakla razvoda Meline i Harisa, te je rekla kako je teško u braku kada se u isti uđe iz koristi, te su mnogi mislili da je na ovaj način potkačila i svoju prijateljicu.

– Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Uvek kažem, mogla sam da izaberem nekog drugog, izabrala sam studenta. Tarik je u tom momentu bio student, vozi neku staru Opel Astru, imao primanja za firmu u kojoj je danas direktor, 300 evra. Jedva smo kraj s krajem spajali – doslovno, spavali smo u malom stanu i gasili peć plinsku uveče da se ne ugušimo. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti – ističe ona, pa dodaje da potpuno razume Melinu:

– Ne mislim, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa da mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: „Ne želim da potrošim, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina…“ – rekla je Hana za „Telegraf“.

Ponovo u klinču: Anđela napravila scenu zbog Bojanine konstatacije, pa je nazivala pogrdnim imenima (VIDEO)

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Dragan Đilas je danas nastavio svoj sunovrat. Poslednjih dana je zaista psihički i mentalno popustio. Pre pet dana, u emisiji „Utiskak nedelje“ Đilas je naglas računao i napravio tri katastrofalne računske greške. Rekao je da on može da razgovara sa 30 građana na sat, za 10 sati to je 6 do 7 hiljada, rekao je Đilas! Dete u drugom razredu osnovne škole zna da je 30×10=300, a ne 6 do 7 hiljada. Đilas je dalje naglas pogrešno računao – 7 hiljada dnevno, to je za godinu dana (365 dana) – 80 hiljada!?! 7000×365 nije 80.000, već 2.555.000! Đilas je svoj račun završio trećom greškom kada je rekao da 7 hiljada, puta 365 dana, tokom 10 godina, iznosi 800.000! 7000x365x10 nije 800.000 već 25.550.000! Đilas tvrdi da je završio mašinski fakultet. Kako je mogao da završi ovaj fakultet sa katastrofalnim znanjem matematike? Da ponovim, Đilas kaže da je 30 puta 10 jednako 6 do 7 hiljada!

Uznemireni su i Srbi i Bošnjaci! Vučić o incidentima u Novom Pazaru: 21 kamion ušao u Šestovo, deo naseljen Srbima Gledajte dokle taj bezobrazluk ide! Vučić o pozivu Kvinte: Video sam da neki pokušavaju da drže pridike Srbija će se suprostaviti NATO-u! Predsednik Vučić ima tri pitanja za Alijansu! Srbima počele masovno da stižu ove koverte! Ko je krio poreklo imovine, sledi mu drastična kazna

Originalni tekst