DVOJICU srpskih mladića su večeras na očigled meštana, u centru Gračanice na Kosovu i Metohiji, pretukli pripadnici takozvane kosovske policije.

ОВО СУ СРПСКИ МЛАДИЋИ КОЈЕ ЈЕ ПРЕТУКЛА КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА: Крвнички напад на голоруке момке (ФОТО)

Foto: Facebook

Jedan mladić je teže povređen i prebačen u KBC Priština u Gračanici, dok se drugi još uvek nalazi u policijskoj stanici.

Policajci su pretukli srpske mladiće jer je jedan od njih zatražio da se kazna za saobraćajni prekršaj, u ovom slučaju nevezivanja pojasa, napiše na srpskom jeziku.

– Znaš li ti gde živiš – upitao je policajac pre nego što je počeo da ih udara.

Foto: Novosti

Pretučeni mladići su Andrija i Mihajlo Micić.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Rođaci i drugovi i drugarice pretučenih mladića protestuju ispred policijske stanice zbog prekomerne upotrebe sile od strane Kurtijeve “policije”.

Gradonačelnica Ljiljana Šubarić zahteva da razgovara sa komandantom tzv. kosovske policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

PROPALI RAZGOVORI U BRISELU: Kurti sve odbio!

PROPALI RAZGOVORI U BRISELU: Kurti sve odbio!

UPRAVO su završeni razgovori delegacija Beograda i Prištine u Briselu, i prema našim informacijama, nije postignut nikakav dogovor pošto je premijer privremenih institucija Aljbin Kurti sve odbio.

14. 09. 2023. u 13: 43

NEVEROVATNO ŠTA JE OBJAVLJENO U BRITANIJI! Novak Đoković ovakav tekst o sebi nije video u životu

NEVEROVATNO ŠTA JE OBJAVLjENO U BRITANIJI! Novak Đoković ovakav tekst o sebi nije video u životu

To što je Novak Đoković osvojio Ju-Es open 2023. i tako 24. put podigao grend pehar oduševilo je mnoge. Najnovije vesti o njemu bile su pune hvalospeva, ali, malo ko je mogao da očekuje da će jedan od najčitanijih britanskih listova, “Dejli telegraf”, perom svog najpoznatijeg sportskog novinara, Olivera Brauna, Novaku posvetiti kolumnu koja će se pamtiti. Prosto, nije Velika Britanija tlo poznato po afirmativnom pisanju o srpskom asu, ali… Izgleda da i tamo neki novi vetrovi duvaju. Nole se za to pobrinuo.

12. 09. 2023. u 16: 03

Originalni tekst