Iako je harizma subjektivan doživljaj, astrolozi izdvajaju nekoliko znakova zodijaka koju su najharizmatičniji.

Evo nekoliko horoskopskih znakova koji su često smatrani harizmatičnim:

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi su poznati po svojoj harizmi i samopouzdanju. Oni privlače pažnju gde god da se pojave i često su centar pažnje. Njihova strastvena priroda i entuzijazam mogu biti vrlo privlačni drugima.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su često šarmantne i društvene osobe. Njihova sposobnost balansiranja različitih mišljenja i sposobnost slušanja drugih ljudi čine ih privlačnim sagovornicima. Imaju tendenciju privlačiti ljude svojom ljubaznošću i pravednošću.

Foto: Shutterstock

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i entuzijazmu prema životu. Njihova otvorenost za nove doživljaje i optimizam često ih čini privlačnim za druge ljude.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe su empatične i intuitivne osobe koje često znaju da se prilagode različitim situacijama i ljudima. Njihova sposobnost sosećanja i razumevanja može ih učiniti privlačnim kao prijatelje ili partnera.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi su često energični i odlučni. Njihova strast i hrabrost da se suoče sa izazovima mogu biti privlačni drugima. Imaju tendenciju preuzimanja inicijative i vođenja.

Foto: Shutterstock

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci su komunikativni i radoznali. Njihova sposobnost razgovora i brz um mogu ih učiniti privlačnim u društvu. Imaju tendenciju da se lako prilagode različitim ljudima i situacijama.

Važno je napomenuti da svaka osoba nosi svoju jedinstvenu harizmu bez obzira na horoskopski znak.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sunce u Devici! Moćan astro period za 3 horoskopska znaka

sledeća vest

Originalni tekst