Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Dušica Jakovljević dobila otkaz na „Hype“ televiziji.

Javnost je ostala u šoku kada je Saša Mirković otkrio razlog otkaza popularne voditeljke. Čelnik „Hype“ produkcije je istakao da Dušica nije ispunjavala svoje radne obaveze.

Dan nakon otkaza, Jakovljevićeva je uhvaćena ispred zgrade Pinka, a sada su se saznali i detalji dogovora između Dušice i Željka Mitrovića.

– Dušica nije dugo razmišljala o otkazu koji je dobila, već je rešena da ne ostane bez ikakvog angažmana preuzela stvar u svoje ruke i stupila u kontakt sa Željkom i Milicom Mitrović. Iako nije imala lepe reči za njegovu televiziju nakon odlaska, shvatila je da joj ništa drugo ne preostaje nego da pokuša da se vrati tamo gde je radila čitavu deceniju – navodi dobro upućen i dodaje:

Foto: Klik Tv prntscreen

 

– Bila je spremna na svaki vid dogovora, pa čak i na to da više ne vodi isti format emisije. Posle nekoliko dana višesatnih razgovora, uspela je da se dogovori sa Željkom, ali i njegovom suprugom Milicom, i potpisala ugovor koji se po malo čemu razlikuje od prethodnog, te je ipak pristala da da vodi isti format emisije u okviru rijalitija „Elita“ – naveo je izvor, i otkrio da je Željko stao uz voditeljku zbog činjenice da imaju bogatu poslovnu istoriju, ali i činjenice da ima dvoje dece.

Foto: informer.rs

 

– Iako im je rastanak bio ružan, Mitrović joj je i po odlasku na Hajp poželeo samo najbolje. I ona je dobro znala da će retko ko moći da toleriše slobodniji način rada na koji je ona fakat navikla na Pinku, i često je govorio da je pitanje meseca kada će se vratiti na Pink. Zato su i on i njegova supruga Milica prešli preko prozivki koje im je javno uputila i nisu hteli da idu u dublji javni rat s njom. Krajem nedelje će i zvanično početi s emisijom, i nema sumnje da je povratkom u ružičasto jato već napravila zapažen privatni rijaliti – zaključio je izvor za „Alo“.

Marija Šerifović otkrila sve o drugom detetu:

sledeća vest

Originalni tekst