Fudbalski klub Olimpik iz Marselja saopštio je da je prodao najviše sezonskih ulaznica u istoriji.

ОВО СЕ НИКАДА НИЈЕ ДОГОДИЛО: Олимпик из Марсеља продао највише сезонских улазница у историји

FOTO: Tanjug/AP

Jedini francuski klub koji je bio šampion Evrope pohvalio se u saopštenju da je prodao 49 hiljada sezonskih ulaznica, što se nikad pre nije dogodilo.

– Ove sezone, koja će biti sezona 125. godišnjice kluba, imamo 49.000 pretplatnika koji dolaze na svaki sastanak u „plavo-belom vulkanu“ da podrže, ohrabre, pevaju i vibriraju u ritmu utakmica koje igraju izabranici Roberta De Zerbija. Nikad u 125-godišnjoj istoriji Olimpik nije imao toliko pretplatnika. Iz tog razloga, hteli smo da vam ovim putem zahvalimo – stoji u klupskoj objavi.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Marselj, prvak Evrope iz 1993. godine, treći je klub u Francuskoj po broju titula prvaka države. Ima ih devet, jednu manje od Sent Etjena i tri od Pari Sen Žermena.

Klub je prošle sezone bio osmi i neće igrati u evropskim takmičenjima. Pred početak sezone za trenera je imenovan Italijan Roberto de Zerbi, a za glavni cilj zacrtan je direktan plasman u Ligu šampiona, odnosno jedno od prva tri mesta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

BONUS VIDEO CRVENO-BELI KRENULI PUT NORVEŠKE: Zvezda protiv Boda traži prolazak u grupnu fazu Lige šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst