U ovogodišnjem takmičenju „Pesma za Evroviziju“ prvi put je nastupila Kat Dosa. Ona se predstavila pesmom „Tajni začin“, a malo ko je primetio da je ona delila pozornicu sa sinom čuvenog Big Laleta.

Da sve izgleda spektakularnije tokom nastupa doprineo je Ilija Anitć, sin čuvenog madžioničara Lazara Antića- Big Laleta. Ilija je svojim plesnim pokretima oduševio Srbiju.

Inače, on je javnosti poznat od 2009. godine, kada je nastupio u šou-programu „Ja imam talenat“.

Ilija je i te 2009. godine otvorio plesnu školu i tada je istakao da ima veliku podršku porodice.

– Moguće je da sam talenat nasledio od oca jer se on nekada bavio folklorom, ali pleše i tango i valcer. Mislim da imam tu njegovu brzinu – ispričao je on 2009. godine.

Ilija Antić je sada jako popularan na TikToku. Njegov profil broji više od 240.000 pratilaca i ima preko milion lajkova.

Džejova ćerka blista u trudnoći: Marija prošetala Kalemegdanom, a evo ko joj je pravio društvo (FOTO)

sledeća vest

Hronika

Priveden zbog krađe, a onda napravio haos! Pritvorenik slomio lobanju policajcu

Hronika

„Kosta se smirio“: Prestao je odjednom da zahteva svašta, da li je ovo razlog?

Kosta K., dečak ubica koji je pre deset meseci u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio devet svojih vršnjaka i domara škole, šokirao je javnost ranije tražeći besmislene i krajnje neverovatne stvari bolničkom osoblju u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je u toku njegova psihijatrijska opservacija, ali sada se primirio, saznaje Republika.

Otac nastradalog Dalibora (46) neutešan nakon tragedije u Požarevcu: Da li je moguće da je ovo rekao?! Kostin otac svojim svedočenjem sve šokirao

Hronika

Da li je moguće da je ovo rekao?! Kostin otac svojim svedočenjem sve šokirao

Vladimir Kecmanović, koji se tereti da nije dovoljno dobro obezbedio oružje kojim je njegov sin Kosta (14) 3. maja 2023. počinio masovno ubistvo na Vračaru, na pitanje tužioca ko je kriv za masakr u „Ribnikaru“ u kom je ubijeno 10 osoba, odgovorio je: „Ne znam“. On čak nije hteo da pomene ni ime svog sina, koji je streljao svoje vršnjake i čuvara škole.

Izgoreo etno restoran u Velikom Gradištu! Vatra buknula u kuhinji, od lokala ostali samo zidovi (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst