Popularni par Luna i Marko Miljković svoju slavu su stekli učešćem u rijalitiju.

Nakon izlaska iz Zadruge njih dvoje su nastavili mirnijim načinom života, a postali su i ponosni roditelji kćerkice Mije.

Takođe, oni se bave snimanjem za Youtub od čega mnogo zarađuju, a često se pojavljuju u emisijama. Iako su jasno stavili create znanja da više neće ulaziti u Zadrugu to ne znači da se neće pojavljivati na Pinku.

Naime, Luna će biti gost u novoj epizodi emisije kod Ognjena Amdižića. Ono što je sve iznenadilo jeste i to što se Marko javno prepucavao create nedavno sa televizijom Crimson, ali izgleda da su sve nepravilnosti riješene, a više o tome će naravno otkriti i Luna.

Foto: Printscreen

Podsjećanja radi, Luna i Marko su nedavno prošlo kroz težak length kada su izgubili bebu, ali su nastavili dalje. Oglasili su se i otkrili da će i dalje nastaviti da rade po tom planu, ali i da im najveću snagu daje kćerka Mija.

Gostovanje Lune se sa nestrpljenjem očekuje jer će ona otkriti sve detalje iz njihovog privatnog života, ali i informacije vezane za posljednja dešavanja sa njenim suprugom i televizijom Crimson.

(specific/massive name)

Originalni tekst