Nedavno su u Hrvatskoj metropoli održani izbori ‘Lice godine’ i ‘Best Model Zagreba’ u organizaciji poduzetnica Matee Jakopine i Vlatke Žeko. U žiriju se našla Ava Karabatićkoja je pored ocjenjivanja prelijepih modela i zapjevala.

No gdje god Ava dođe, ne manjka skandala. Naime, Splićanka se u backstageu verbalno sukobila s poznatom srpskom pjevačicom Sexy Sandrom o kojoj je nekoć brujala regija, a sad se ponovno vratila na scenu. Uzrok nesuglasica je bila vizažistica, odnosno odsutnost iste.

‘Zvijezda nije odjevena, zvijezda je tek stigla i mora se odjenuti i sama našminkati’, podbola je srpska pjevačica Avu na što joj je ona ljutito odgovorila: ‘Je li to kolegica? Moja podrška kolegici, ali je li tako da to nije normalno. Oprosti nisam te vidjela… Je li tako da to nije normalno, pogotovo za nekog tko ima ime, prezime i brand iza sebe? Ja to nisam doživjela u 17 godina rada.’

Lente su odnijeli prelijepa Lorena Čačija te influencer i zvijezda ‘Večere za 5’ – Ivan Bašić.

Ava je, kako je pokazala na društvenim mrežama, svoj smiraj našla u slikanju. Naime, Karabatić se već duže vrijeme bavi stvaranjem umjetničkih djela, a 2019. godine je održala nekoliko izložbi u regiji.

‘Održala sam izložbe u nekoliko gradova regije. Tehnika je ulje na platnu, a slika se kisotm od kune i jazavca. Moj je tata likovni radnik i išao je u školu s Dinom Dvornikom koji je tada pao godinu’, rekla nam je Ava.

(Express / CDM)

Originalni tekst