Noletov brat i snajka će u luksuznom rizortu na Egejskom moru uživati deset dana.

Đorđe Đoković častio je suprugu Sašku Veselinov romantičnim odmorom na Mikonosu za koji je izdvojio 20.000 evra. 

– Saška i Đole su prvo bili u Crnoj Gori, gde su uglavnom krstarili porodičnom jahtom, a onda su se zaputili u Grčku. Odseli su u luksuznom rizortu na Mikonosu, u kom borave brojne svetske zvezde. Ovo letovalište je rezervisano samo za one s dubokim džepom, pa su Đokovići iskeširali 20.000 evra za samo deset dana – kaže izvor blizak Đokovićima.

Foto: Instagram printscreen

 

Mada su postali roditelji malog Aleksandra pre samo tri meseca, Saška i Đorđe se provode kao nikad u životu:

– Preko dana se sunčaju i kupaju na plaži, a noću izlaze po klubovima koji su u okviru rizorta. Tokom letnje sezone tamo nastupaju najpoznatiji di-džejevi, što ih je posebno oduševilo. Saška je brzo vratila liniju koju je imala pre porođaja, a kako bi je zadržala, u izlascima ne pije alkohol i pazi na ishranu. Takođe, ni ona ni Đole ne jedu meso, već samo voće, povrće i ponekad ribu.

Foto: printscreen

 

Bračnom paru očigledno nedostaje porodična jahta, pa su rešili da nekoliko dana krstare prelepim grčkim morem.

– Iznajmili su brod, kojim krstare Egejskim morem i obilaze plaže i uvale do kojih ne može da se dođe kopnom. Bili su i na nekoliko manjih ostrva koja se nalaze u blizini Mikonosa i oduševili se skrivenim plažama koje su našli – priča izvor i dodaje da su stigli i da opelješe radnje s brendiranom garderobom:

– Nekoliko puta su bili i u šopingu, a Đole se i tu ‘otvorio’, pa su se u hotel vratili s punim kesama. Saška se odmah pohvalila na Instagramu da joj je muž kupio skupocenu ‘dior’ torbu, koju koristi samo za plažu.

Nova kolekcija

Mada je sa teniserovim bratom na odmoru, modna kreatorka ne prestaje da radi.

– Saška je nedavno dizajnirala novu kolekciju kupaćih kostima. Rešila je da na letovanju spoji lepo i korisno, pa se fotografisala u svojim kreacijama. Tako je na plažu najčešće išla u belom bikiniju, koji je izazvao i mnogo pažnje, jer je veoma provokativan i jedva joj pokriva intimne delove tela – završava izvor.

Saška Veselinov i najmlađi brat Novaka Đokovića otpočeli su vezu pre dve godine i od tada se nisu razdvajali. Venčali su se prošle godine u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a zatim su napravili gala svadbu u Crnoj Gori.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst