Asmin Durdžić, bivši izabranik rijaliti učesnice Aneli Ahmić, došao je večeras u studio televizije Pink kako bi se suočio sa njom.

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić mesecima ratuju i iznose prljav veš jedno o drugom. Upravo zbog toga, Asmin je rešio da se suoči sa njom, a na samom početku gostovanja, rekao je voditeljki Dušici Jakovljević da je na emotivnu vezu sa njom stavio tačku.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Mene ona ne zanima. Video sam da Aneli priča da se brat i ja špricamo u venu, to je notorna laž – kazao je Asmin, a na Ahmićkinu izjavu da Durdžić i dalje ima emocije prema njoj:

Priča nepovezane stvari u životu. Ostavio sam je u junu 2022. godine kad je bila tri dana na afteru. Dao sam joj 10 prilika da se pokaže kao majka, ali ne vredi.

Dušica ga je pitala zašto uopšte postoji potreba da se pominju stvari poput konzumiranja nedozvoljenih supstanci, a on je odgovorio:

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Bio sam sa njom u prijateljskim odnosima, samo nisam hteo da osramoti dete. Devojka koja je tri dana na afteru ne može da bude dobra majka. Čim je ušla u studio u septembru počela je o meni loše da priča. To dete nije tada bilo na ulici, ali nema je po tri dana. Vraćala se u pet ujutro, dolazila ujutru bez štikli… Nisam mnogo stvari izneo u javnost zbog deteta. A Sita, njena sestra, ponaša se kao da je bila sa mnom u vezi. Proziva me od Nove godine, želim da rešim sve ljudski, jer ako rešavamo na sudu biće mnogo gore – rekao je on i otkrio šta očekuje od večerašnjeg susreta:

Ja sam rekao da je Aneli ovo prva i zadnja prilika da reši sve što se tiče deteta. Došao sam da se dogovorimo oko deteta sve što je potrebno i više se nećemo videti.

Filip Car video ajkulu u vodi! Bivši zadrugar objavio uznemirujući snimak, krvoločni predator plivao u plićaku (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst