Juče se u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ dogodila nezapamćena tragedija, kada je jedan četrnaestogodišnjak usmrtio osmero učenika i radnika obezbjeđenja, dok je učiteljicu i šest đaka ranio.

Tim povodom, mnoge poznate ličnosti izjavile su saučešće porodicama a neki od njih su nažalost i doživjeli ono njagore. Kćerka odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog tragično je nastradala u ovom krvavom piru a ovu tužnu vijest potvrio je njegov zet, Željko Tanasković.

Pored mnogih koji su izrazili svoju žal za stradalom djecom i njihovim roditeljima, oglasila se i Aleksandra Prijović koja je još jednom pokazala koliko ima veliko srce i koliki je empata.

Ona je, naime putem svog Instagrama obavijestila sve svoje fanove i publiku da su zakazani nastupi do daljnjeg otkazani.

Ovim je odala poštu nastradaloj djeci, a njihovom porodicama izrazila duboko poštovanje.

–U znak poštovanja prema svim žrtvama tragedije i njihovim porodicama obavještavam vas da smo otkazali nastupe zakazane za ovaj vikend. Novi datumi novih nastupa će biti uskoro objavljeni. Najiskrenije saučešće svima koje je zadesila ova neopisiva tragedija – glasilo je Prijino saopštenje koje je naišlo na veliki aplauz i suze.

(Express/svet-scandal.rs)

Originalni tekst