Vesna Joksimović, bivša žena Željka Joksimovića, aktivna je na društvenim mrežama, gdje često ostavlja objave za koje mnogi smatraju da nose neku tajnu poruku. Iako godinama nisu zajedno, njihov odnos intrigira javnost.

U svakom slučaju, imaju nešto što će ih zauvijek vezivati, a to je ćerka Mina. Budući da je veoma talentovana, odlučila je da krene tatinim muzičkim stopama.

-Najvažnije mi je šta mi roditelji kažu. Uvijek su uz mene i mnogo sam naučila od njih. Tata me je naučio da na muzici neprestano radim. On i ja odlično sarađujemo, velika mi je podrška od početka – izjavila je lijepa Mina svojevremeno, prenosi Hello.

Njena mama otkrila je kako ta zajednička saradnja izgleda.

(Foto: Printscreen / Tik Tok)

Na Instagramu je podijelila snimak iz studija, sa fokusom na kćerku. Vidjeli smo kako se stvara nova pjesma, ali vidjeli smo i Željka. Možda ga mnogi nisu očekivali na Instagramu bivše žene…

-Moja Mina – napisala je Vesna. Mina je završila fakultet, privodi kraju master i radi u očevom studiju. Tata je ponosan, očigledno i mama, a video koji je podijelila mogao bi da otkrije u kakvim su odnosima bivši supružnici.

(Foto: Printscreen / Tik Tok)

(Express / CDM)

Originalni tekst