Sin pevačice Indire Radić je takođe umetnik i njegovo zanimanje je veoma blisko profesiji njegove majke. 

Indira Radić
Indira Radićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Indira Radić se već godinama svrstava u najkvalitetnije i najlepše pevačice na našim prostorima. Počela je karijeru pre više od tri decenije u čuvenom Južnom vetru, a njeni hitovi su odavno u lektirama svih kafanama.

Indira je u poslednje vreme odlučila da se malo odmori od pompe i svega što prati popularne umetnike, tako nismo imali prilike da je suviše viđamo u medijima.

Kako je rekla, ne voli kad baš “iskače iz frižidera”, ali smo nedavno saznali za jednu njenu veoma efikasnu dijetu.

– Umorila sam se, dugo sam na estradi i možda me zato nema toliko u javnosti. Tražim neki svoj mir i uživam u tome, lepo mi je. Ljudi me često pitaju zašto se više ne pojavljujem u medijima, ja im samo objasnim da nije dobro kada iskačete iz frižidera. Mislim da sam svašta prošla kroz svoju karijeru i da sada treba da vodim neki drugačiji način života – rekla je nedavno Radićeva.

Indira i kad je prisutna u medijima generalno svoj privatan život ne eksponira suviše. Zato i nije suviše poznato da lepa pevačica ima sina od oko 30 godina.

Indira sin se zove Severin i rodila ga je dok je bila u braku sa muškarcem čiji identitet nije otkrila javnosti. Njen tadašnji suprug u jednom momentu je samoinicijativno, bez znanja pevačice, odveo Severina u Bosnu iz Beograda.

Indira i njen tadašnji muž su nešto kasnije u BIH imali suđenje, na kome je sin vraćen majci.

Od tada Severin živi sa Indirom i nema običaj da se javno eksponira. Međutim, poznato da je i on u umetničkim vodama. Nije krenuo majčinim stopama, ali je zato veoma blizak njenoj profesiji.

Naime, on je autor svih pesama sa jednog od Indirinih albuma pod nazivom “Niko nije savršen.

Originalni tekst