Preduzetnik se sada za medije prvi put oglasio nakon što je donesena odluka suda da se Severini oduzme starateljstvo nad sinom Aleksandrom!

Hrvatska pevačica Severina Vučković izgubila je bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici sa Milanom Popovićem.

Sada se prvi put nakon što je donesena odluka za medije oglasio i srpski biznismen.

Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od 5 vrhovnih sudije. Odluka je pavedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu – rekao je Milan Popović za RTL, a onda dodao:

Foto: Printscreen

 

Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156.

Nakon što je izjava objavljena na RTL-u, ista je ubrzo i uklonjena, a razlog nije poznat.


Originalni tekst