Voditeljica Suzana Mančić nerado se sjeća svog prvog braka sa biznismenom Nebojšom Kunićem, sa kojim je dobila dvije kćerke, Nataliju i Teodoru.

Prvi muž Suzane Mančić bio je član nekada vrlo popularnog benda “Sedmorica mladih” , a nakon dugog prijateljstva između njega i voditeljice rodila se ljubav. Iako je nekadašnja “loto djevojka” bila mnogima neostvarena želja i mnogi su je prosili, ona je Nebojši rekla “da” 1989. godine. Par se razveo nakon osam godina braka, ali su dobili najveću životnu radost – dvije kćerke.

Suzana, koja je tada bila na vrhuncu karijere, svoj život je preokrenula da bi se posvetila porodici, a kako je Nebojša počeo da se bavi privatnim biznisom, pratila ga je po cijelom svetu. Ipak, sa izvjesnom dozom ironije i šale, vodteljica se sjeća kako je izgledala njena vjeridba.

View this post on Instagram

A post shared by estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

– Obično kažem: onakva djevojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena – rekla je ona svojevremeno, prenosi magazin Story.

Nakon iznenadnog razvoda, Suzana se vratila sa kćerkama u rodni grad i poslije dugog perioda šutnje otkrila sa kakvim se problemima susrela tokom braka te i kakve je posljedice imala. Navodno, Nebojša ju je omalovažavao govoreći joj da nije više lijepa i mlada, iako je tek bila na pragu četrdesetih godina, te je voditeljica patila od depresije.

Nakon patnje, uslijedila je velika radost u Suzaninom srcu, s obzirom na to da je u njen život ušla nova ljubav, Grk Simeon Ocomokos, sa kojim je poslije 18 godina zabavljanja stala pred oltar 2018. godine.

(Express/Espreso)

The post OVO JE PRVI MUŽ SUZANE MANČIĆ: Govorio joj da nije lijepa i mlada appeared first on Express.

Original Article