Pjevačica Zorana Simeunović prvo dijete na svijet je donijela 16. svibnja ove godine, a preslatku djevojčicu dobila je s 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem.

Zorana je sad s pratiteljima na Instagramu podijelila i prvu fotografiju malene kćerkice. Lice joj, ipak, nije pokazala, već je samo fotografirala njenu malenu ručicu pokaj koje je stajao križ.

Uz fotografiju je dodala i emotikone koji plaču od sreće, kao i pjesmu Aleksandre Kovač ‘Da te volim’.

Podsjetimo, Zorana i njen 30 godina stariji suprug Steva Simeunović sudbonosno ‘da’ izgovorili su 2018. godine, a o njihovoj svadbi regionalni mediji brujali su danima. Naime, na njoj su nazočili najpoznatiji pjevači narodne glazbe, Snežana Đurišić, pokojni Šaban Šaulić, Mile Kitić i Ana Bekuta.

Inače, Steva Simeunović jedan je od najpoznatijih srpskih kompozitora i tekstopisaca koji je tijekom bogate karijere surađivao s najvećim imenima regionalne javne scene. Njegov potpis nose neki od najvećih hitova, a to su pjesme: ‘Kraljica trotoara’, ‘Okovi’, kao i pjesma ‘Za nas kasno je’ koja je Aleksandru Prijović vinula u sam estradni vrh.

Jedno je vrijeme bio i dio žirija popularnog glazbenog natjecanja ‘Zvezde Granda’ u kojem se trenutno natječu i dvije Hrvatice. Upravo u tom showu ga je publika najbolje i upoznala.

Originalni tekst