Italijan, Mateo Beretini je posle odlične igre u finalu bio bolji od Francuza Kventina Alisa, 6:3, 6:1 čime je došao do devete titule u karijeri, a druge u ovoj sezoni.

ОВО ЈЕ ПОСЕБНО МЕСТО ЗА МЕНЕ: Беретини презадовољан после победе

Foto: Profimedia

Mateo Beretini imao je uspešnu nedelju u Švajcerskoj. Istorija se ponavlja. Zabeležio je isti uspeh daleke 2018. godine.

– Osećaj se neverovatno. Osećam se kao da sam juče osvojio svoju prvu titulu, a ne da je to bilo pre šest godina. Igrao sam i uživao. Ovo mesto je posebno za mene. Jako sam srećan. – rekao je Beretini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Foto: Profimedia

Nije mu smetalo ni to što se tokom nedelje vreme često menjalo, a to je igračima otežavalo igru. Jedini trenutak opasnosti za Beretinija u njegovom trećem nastupu u prvenstvu Gštada došao je kada se suočio sa tri brejk lopte pri 2-3, 0/40 u prvom setu. 

– Svaki dan je bio drugačiji. Bilo je jako vetrovito, malo vlažno, na momente hladno i kišovito. Uspeo sam da se ne slomim od 0/40 i mislim da sam od tada pronašao prai ritam – rekao je Beretini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Iako je pauzirao i dugo bio povređen pobedom u Gštadu, čeka ga pomak na ATP listi od ponedeljka. Biće 50 na svetu.

Beretinija čeka uspon na ATP listi, od ponedeljka će biti 50. na svetu.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre – Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst