OVAN: Nalazite se u vrlo uzbudljivom periodu kada je ljubav u pitanju i to će važiti i za sledeću nedelju. Planeta Venera je i dalje u vašem znaku i daruje vam dodatni stepen privlačnosti. Pozitivan razvoj događaja.

U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja

U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja

ASTRO-NAVIJAČI! Dok Jarčevi filozofiraju, Vodolije slute loš ishod, a Vage…

ASTRO-NAVIJAČI! Dok Jarčevi filozofiraju, Vodolije slute loš ishod, a Vage...


U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja


U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja

sledeća vest

BIK: Ako već niste, onda je moguće da u narednom periodu doživite strastvenu ali kratkotrajnu avanturu. To neće biti ono što želite, ali vam osoba koja vam se dopada neće ostaviti drugi izbor.

BLIZANCI: U narednom periodu je čak bitnije nego inače da budete potpuno iskreni prema sebi i izabranoj osobi. Nemojte dozvoliti da namerno ili slučajno ostavite pogrešan utisak i pokušajte da budete vrlo jasni i precizni u komunikaciji.

Pixabay

Ljubav

RAK: U ovom periodu ćete imati više prilika za zabavu, ljubav i uživanje u životu. Vaš ljubavni život će biti bolji, što vam je potrebno jer ste već duže vreme frustrirani situacijom i time što se ništa ne dešava na ovom planu. Imaćete više sreće u ljubavi.

PROŠLO JE POMRAČENJE MESECA, A ONO ŠTO SE SADA DEŠAVA MENJA NAŠU SUDBINU! 4 znaka drastično menjaju svoj ŽIVOT

PROŠLO JE POMRAČENJE MESECA, A ONO ŠTO SE SADA DEŠAVA MENJA NAŠU SUDBINU! 4 znaka drastično menjaju svoj ŽIVOT

LJUBAV U DOBA RETROGRADNOG MERKURA! Nije svejedno – Device otkrivaju svoje STRASTI, a ovaj znak će kasniti na VAŽNE DATUME

LJUBAV U DOBA RETROGRADNOG MERKURA! Nije svejedno - Device otkrivaju svoje STRASTI, a ovaj znak će kasniti na VAŽNE DATUME

LAV: Naredne nedelje će vam biti lako da privučete nekoga koga želite da osvojite. Vašoj auri privlačnosti će biti dodat i šarm, što će se pokazati kao neodoljiva kombinacija. Iskoristite ovaj povoljni period.

DEVICA: Dopašće vam se neko koga ćete ili sresti na poslu ili zbog posla. U svakom slučaju, imaćete profesionalni kontakt sa tom osobom. Može se desiti da to bude neko koga ćete unajmiti da za vas izvrši izvesnu uslugu ili obavi neki posao.

Shutterstock

VAGA: Naredna nedelja će biti povoljna za romansu, ljubav i ulazak u vezu. Takođe, odličan period za zasnivanje braka za one koji to planiraju ili žele. Ono što je bitno je da izbegavate nervozu i da ne pravite pritisak u pokušaju da dobijete ono što želite.

ŠKORPIJA: Raščistićete nesporazume koji su kvarili vaš romantični odnos u prethodnom periodu. Otkrićete da ne treba slušati glasine. Ako ste sami, moguća je komunikacija sa nekim ko će vam se dopasti ili ćete slučajno upoznati privlačnu osobu.

STRELAC: Bolje ćete se slagati sa izabranom osobom naredne nedelje i vaš partner neće imati mnogo razloga da se žali na vas. U zavisnosti od toga u kakvom je stanju vaša veza, možda to primirje bude dovoljno za nov početak.

JARAC: Trpećete zbog nestabilnosti u sferi odnosa. Ako je vaša veza već u krizi, vrlo lako se može desiti i njen kraj. Ako ste sami, imaćete priliku da sretnete nekoga ko će vam biti magnetski privlačan, ali koga nema šanse da osvojite.

Freepick

VODOLIJA: Vaš nepredvidljiv temperament i emocionalna hladnoća biće demonstrirani u narednom periodu. Nervoza će takođe biti prisutna, pa sve to zajedno neće biti dobra kombinacija za one koji žele harmoničan ljubavni život.

RIBE: Dobra komunikacija sa partnerom. Zajednička avantura, putovanje ili interesovanje će vas zbližiti. Ako ste sami, moguć je kontakt sa nekim s kim će vam biti lako da se povežete, ali privlačnost će možda biti više mentalna nego fizička.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article