Sara Vučelić, poznatija kao Soraja, kao zmija noge krije ljubavni život koji je zbog novonastale situacije, kada je kao bomba odjeknula vijest u medijima da je doživjela saobraćajnu nesreću, izbila u prvi plan.

Poslije navoda da se bori za život posle saobraćajne nesreće u Albaniji, starletina drugarica je otkrila da joj se Soraja javila da je dobro i da je čeka intervencija u lokalnoj anesteziji, a potom su srbijanski mediji prenijeli da je primorana da šuti i ne otkriva gdje je operisana pošto je navodno mjesecima proganja i uhodi bivši dečko.

Kako Kurir saznaje, u pitanju je biznismen s kojim je ona posljednjih godina u turbulentnom odnosu iako je oženjen. On drži klub u inostranstvu i kod njega gostuju pjevači iz zemlje i regiona.

Zbog starlete je činio sve da što je tražila. Organizovao joj je rođendan u Istanbulu na koji je navodno potrošio čak 120.000 eura.

Njih dvoje su izbačeni u oktobru prošle godine iz jedne kafane u Sjevernoj Makediniji, a ljetos ih je paparaco Kurira uslikao na luksuznom kompleksu u Crnoj Gori.

Njih dvoje su došli na bazen sa prijateljem iz Beograda i smjestili se na ležaljku sa baldahinima. Trudili su se da prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom. Svi su vidjeli da su zajedno, a taj trenutak kako ljubi svog dečka i leži mu na ramenu je i usnimljen.

(Express/Kurir)

SORAJA SE BORI ZA ŽIVOT: Ovako izgleda automobil koji joj je donio tragediju

The post OVO JE MUŠKARAC ZBOG KOJEG SE SORAJA KRIJE: Oženjen, za njen rođendan potrošio bogatstvo appeared first on Express.

Original Article