Komšije i prijatelji Aneli Ahmić iz rodnog Dubrovnika otkrile su kakva je bila u mladosti, a konačno je rešena i misterija da li rijaliti učesnica ima ili nema kuću u ovom gradu.

Aneli Ahmić intrigira javnost od trenutka kada je ušla u „Elitu“ kao prevarena žena, a zatim je uplovila u vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem koja je od početka bila turbulentna.

Njen bivši muž Asmin je izneo razne optužbe na njen račun a jedna od njih je i da Aneli nema kuću u Dubrovniku, kojom se hvale. Anelina sestra Sita odmah je objavila slike kuće u Dubrovniku, a Asmin je tada odgvorio da one nisu vlasnice kuće sa slike.

Foto: Youtube printscreen/TV Pink

 

Zagonetku, ko je vlasnik kuće, na kraju je rešila novinarska ekipa emisije „Rijaliti rešetanje“ koja je posetila Dubrovnik, ali i Anelinu srednju školu, njene komšije i prijatelje koji su govorili o njoj i tome kakva je bila u mladosti. 

Aneline komšije nisu imale posebne primedbe na njeno učešće u „Eliti“. Štaviše, jedan čovek iz okruženja dao joj je desetku, ali nije želeo da komentariše njenu vezu s Markom Janjuševićem.

Foto: Youtube printscreen/TV Pink

 

Podstanar iz vikendice Ahmićki, pak, gotovo da je i ne poznaje.

– Njih znam iz viđenja, ali nismo imali neki duži kontakt. Ne znam stvarno curu toliko, ne poznajem je. Meni je njena sestra ovo iznajmila ovde, mislim da je ovo sve njihovo. Vidim da često neko prolazi ovuda, ima i u drugom stanu pored isto dosta ljudi – prokomentarisao je on u pomenutoj emisiji, dok je izvesna Nikolina, jedna od najboljih prijateljica rijaliti učesnice, objasnila nešto kasnije kako Sita u Dubrovnik, naime, dolazi za vreme sezone i tu se bavi taksi uslugama.

Proverio da li spava, pa pored nje simulirao seks: Aneli u šoku zbog Janjuševog ponašanja

sledeća vest

Originalni tekst