Krateri na licu Ane Nikolić izazvali su salvu diskusija na društvenim mrežama, a sada je konačno jasno šta je poreklo rana nekada najseksepilnije pevačice.

Ana Nikolić čitav je dan tema broj jedan medijskih napisa zahvaljujući raskolu sa dosadašnjim najbližim saradnicima Acom Lukasom i Sašom Mirkovićem, a najviše se govori o video-zapisu na kome je javnost imala priliku da vidi jezive kratere na pevačicinom licu.

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić

Sporni snimak pokrenuo je lavinu teorija o poreklu pomenutih rana, a moglo se pročitati i da su nastale usled korišćenja nedozvoljenih supstanci, no, kako sada prenose mediji, u pitanju su ožiljci nastali kao poslednica nestručnog laserskog tretmana.

Površno je misliti da nedozvoljene supstance mogu tako nešto napraviti na nečijem licu. Ovo je posledica lošeg laserskog tretmana i, nažalost, mnoge žene dožive sličnu sudbinu u želji da izgledaju lepše i mlađe. Mnoge se podvrgnu i spaljivanju prvog sloja kože pa ih i to dovede do ovakvih kratera. U svakom slučaju, Ana je očigledno poverila lice nekom nestručnom i sebi nanela ozbiljne posledice takvom odlukom – kazao je izvor za Blic, pa dodao:

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić

Ovo se ne može rešiti novim tretmanima, za ovo je potrebno lečenje ozbiljnog doktora dermatologa, jer ovakve ozlede mogu lako da se inficiraju i da joj ugroze zdravlje. Dobro je ako se obratila lekarima, jer će oni jedini znati šta činiti. Tu mora da bude dugoročno lečenje. Ne može ovo da se sanira za par meseci, mora se voditi računa i da ne ostanu ožiljci. Sa druge strane stres i neuredan način života mogu pogoršati stanje kod ovakvih slučajeva.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Oglasila se Anđela Đuričić povodom raskola između Ane Nikolić, Ace Lukasa i Saše Mirkovića!

sledeća vest

Originalni tekst