Prva ljubav Cece Ražnatović ipak nije bio suprug kome je rodila dvoje dece, već poznati fudbaler koji je tada važio za velikog zavodnika.

Reč je o bivšem igraču Crvene Zvezde Vladanu Lukiću sa kojim je balkanska diva uplovila u vezu davne 1989. godine kada je imala svega 16, dok on 18 godina. Spekulisalo se da par planira i veridbu, međutim bivši reprezentativac jugoslavije nakon godinu dana otišao je na odsluženje vojnog roka, te su odlučili da vezu okončaju, a mediji su prenosili da je Ceca upravo Vladanu posvetila pesmu “Pustite me da ga vidim”.

Pre nekoliko godine u jednom beogradskom restoranu bivši fudbaler upriličio je veselje povodom udaje svoje ćerke Sare koja je izrazila želju da joj na venčanju peva najveća balkanska zvezda, što se i dogodilo, te se tada Ceca osvrnula na emotivnu vezu sa Lukićem:

– Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi – rekla je Ceca tada šaljivo dok je fudbaler u jednom inervjuu iz 2009. godine ovako govorio o odnosu sa pevačicom:

Facebook printscreen

Vladan sa Cecom

– To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko.

Interesantno činjenica jeste da je za vreme bombardovanja Vladan Lukić igrao u Francuskom Mecu sa kojima je imao prilično dobar ugovor, međutim nije mogao da podnese da u tako teško vreme za njegovu zemlju on igra fudbal, pa je raskinuo ugovor i vratio se u Srbiju. Nakon toga odigrao je godinu dana u Grčkoj i sa 30 godina završio karijeru. Bio je i predsednik Zvezde neko vreme, ali i kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Foto: Instagram/printscreen

Pogledaj galeriju

BONUS VIDEO: 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst