Senada Nurkić, javnosti poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je oformila svoj Youtube kanal i tako od rijaliti zvijezde i pjevačice preimenovala sebe u jutuberku.

Da se u profesiji snašla fenomenalno govore i brojni pregledi, a osim što Macu vole vidjeti, mnogi obožavatelji joj i pišu sa pitanjima i ponudama.

Maca je kao najaktuelniju temu ove nedjelje izdvojila svoj cjenovnik, jer kako navodi, najviše ljudi koji su pregledali njene video-snimke pitaju je za cijenu.

U cijenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa Macom, a ko je ozbiljan i želi da uloži, prvo mora polovinu cifre da uplati preko Western Uniona, kako bi Maca sama procijenila koliku želju konzument ima da provede na kafi sa Macom.

Cijena je inače 1.500 eura, u cijenu su uračunata 3 sata sa Macom i to bez seksa.

– Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Western Uniona, a pola na račun. Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 eura. Tako je! Znači 1.500 eura ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to – počinje Maca.

Ovo su samo prvi koraci i ceijne pri upoznavanju, za sve ostalo Maca traži mnogo veću svotu, a šta je uključeno u podrazumijevani novac prilikom odabira ostaih ponuda, Maca je naglasila da su cijene mnoogo veće.

Na primjer pojavljivanje u klubu! Kafa je najjeftinija opcija, svaki drugi oblik druženja košta od 2.500 hiljade eura pa nadalje.

(Express/Espreso)

Originalni tekst