Nakon turbuletnog odnosa i burnog raskida, Maja Marinković i Stanislav Krofak trude se da svojoj vezi daju drugu šansu.

Stanislav Krofak je ušao u „Elitu“ kao bivši momak Mione Jovanović, a onda se Pantera zaneo i uplovio u ljubavnu vezu sa Majom Marinković, ali su ubrzo raskinuli.

Tokom njegovog učešće se saznalo i da on iza sebe več ima jedan brak, kao i ćerku Vanesu sa bivšom suprugom Emanuelom. Po izlasku iz rijalitija Stanislav se uputio u Zagreb, a susret sa ćerkom je zabeležio i javno se pohvalio, međutim ono što malo ko zna jeste kako izgleda njegova bivša žena Emanuela.

Ona je veoma aktivna na TikToku, a po videima možemo zaključiti da je Emanuela jako zgodna i atraktivna žena, za koju ljudi kažu i da je bolja „riba“ od Maje Marinković.

„Žena kida“, „Maja ne može ni da joj priđe“, „Stanislave gde si nju ostavio, žena je prelepa“, samo su neki od komentara.

Ona se jednom prilikom usnimila uz veoma popularan zvuk iz „Zadruge“, tj. svađe Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

Na ovaj video snimak nije mogao da ostane imun Majin otac, Radomir Marinković Taki, koji ga je odmah podelio, i uz sve to uputio brutalnu poruku, a onda se naslednici javno obratio i poručio da je sama najjača i da momak dečko nije potreban.

– Niko nije gledao rijaliti, a svi su gledali. Ovo vam je bivša žena od Stanislava izgleda svima smeta Maja. Sad mi je jasno ko onu malu gasira da piše onakve čestitke i tako dalje. Svi igraju rijaliti Maki, drži se i samo jako sama si najjače – napisao je Taki uz snimak koji je podelio.

Foto: Tanja Andric

 

– Cela moja porodica me je dočekala, odmah smo išli na kafu, posao je i bolji nego kad sam ušao unutra i to je to. Meni niko ništa nije zamerio samo su mi rekli da sam svestan šta sam radio – rekao je Stanislav.

– Da li si zadovoljan svojim učešćem u „Eliti“? – pitala je Ivana.

Foto: Tanja Andric

 

– Kakav sam napolju takav sam i unutra, ja imam svoj stil života i svoje stavove, bio sam tu sam sa sobom, ne pričam puno i vodim se time što manje pričaš to tvoja reč ima veću težinu – rekao je Krofak.

On će biti novi voditelj

sledeća vest

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu!  Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu! Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Vjekoslava Ilića poznajem, on je sjajan čovek i moj dobar drug. Ja sam sinoć bio na pumpi kada sam čuo pucnjeve, nekih dobrih desetak pucnjeva, mislio sam da su petarde, kaže drug Vjekoslava ilića, koga je, kako se sumnja, Albanac Faton Hajrizi teško ranio, a ubio njegovog kolegu Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice.

Ranjeni policajac ispričao kako je došlo do napada! Oglasio se direktor policije RS o ubistvu policajca u Loznici! Nastavljamo potragu u Banjaluci, Bijeljini i Zvorniku! Pogledajte poslednji snimak Artanovog brata: Utvrđuje se ko je od njih dvojice ubio policajca u Loznici

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst