Milan Dinčić, poznatiji kao Dinča je, po povratku iz Nemačke, u avionu napravio nešto nesvakidašnje.

Pevač Milan Dinčić Dinča, koji se proslavio učešćem u poznatom takmičenju „Zvezde Granda“, oduševio je i nasmejao fanove objavom na svom Instagram nalogu.

Foto: ATA Images

 

Dinča je vrlo aktivan na društvenim mrežama, gde često objavljuje svoja kulinarska umeća, međutim ovog puta pevač je objavio snimak treninga, i to ni manje ni više, nego u avionu.

Naime, Milan je objavio video snimak na svom Instagram profilu kako trči kroz avion dok ljudi sede, uz poruku koja je sigurno oduševila sve njegove fanove.

Foto: printscreen instagram

 

– Lagani trening u avionu – napisao je Dinčić.

Podsetimo, Dinča je nedavno obavestio svoje fanove da sa suprugom Jelenom čeka treće dete, ali nije želeo da otkriva pol bebe, već je samo izjavio da je njegova supruga u poodmakloj trudnoći.

Biković spakovao kofere i sa porodicom otišao iz Srbije: Ivana se sad oglasila i podelila fotogrfiju sa naslednikom

sledeća vest

TV

Zašto se Evropa plaši Rusije? U najtežim vremenima Srbija uspeva da zadrži svoju nezavisnost! Darija Kisić: Uvedena su dva nova skrininga za novorođenčad! Država svaki dan pomaže porodicama sa decom obolelom od retkih bolesti! (VIDEO) Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst