Ceca i Ana pokazale su kako se odlično provode za vreme snimanja emisije.

Pevačica Ana Bekuta mesec dana je bila odsutna iz muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a sada se vratila i odmah usnimila sa koleginicom Cecom Ražnatović.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Ceca je na svom Instagram profilu u vidu storija objavila snimak sa Bekutom i pokazala šta njih dve rade dok traje snimanje emisije. 

Ražnatovićeva je krenula prvo da snima sebe, vidno nasmejana, a onda joj se pridružila i Ana. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

– Gde si Svetlana? – pitala je Bekuta na snimku.

Svetlana joj je kroz pesmu odgovorila. 

– Evo mene pokraj tebe, zar me ne vidiš – otpevala je Ceca, a Ana joj se pridružila. 

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst