Pevač Sloba Radanović i njegova supruga imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a odnos između Jelene i njegove majke Draginje je takođe idealan!

Sloba i Jelena ne kriju koliko su im važni zajednički trenuci i porodični odnosi, a svako slobodno vreme provode u krugu familije. 

Nedavno je Sloba zapevao za Jeleninog deku i učinio je najsrećnijom, a sada se njegova majka “odužila”.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Odnos Slobine supruge i njegove majke je takođe jedan od primera idealnog, iako je poznato da između svekrve i snaje u velikom broju slučajeva postoji doza netrpeljivosti. Međutim, ovog puta su svima zadale domaći zadatak.

Naime, pevačeva majka je putem video poziva zapevala samo za Jelenu, a svima je postalo jasno na koga je Radanović nasledio talenat za muziku.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Šok obrt! Isplivale glasovne poruke Kačavende i Ane koje dokazuju da Milena sve laže!?

sledeća vest

Srbija

Kolaps na Mostu na Adi! Lančani sudar, stvorila se ogromna gužva (FOTO) Žestoko! Pogledajte seks akciju nasred Dorćola - on nema pantalone, ona se U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Prvo Romsko veče tamburaša i trubača održano je, sinoć, u Subotici na glavnom gradskom trgu, u organizaciji Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Grada Subotice, a pod pokroviteljstvom Republike Srbije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Originalni tekst