AKTUELNO

Horoskop

Ovih ŠEST astro KOMBINACIJA najbolje se SLAŽU u KRVETU i van njega

Izvor: Pink.rs, Foto: Pexels ||

Postoji šest astro kombinacija između kojih mora da bukne strast. Zajedno su oličenje seksualne energije.

Ribe i Vaga

Vage su pravi idealisti, a Ribe sanjari. Zajedno, ovaj par živi u svetu mašte. I ništa ih u tome ne može sprečiti. Takvi partneri idelalni su jedno a drugo, nežni su, pažljivi, tačno znaju šta treba drugoj strani.

Foto: Pexels

Devica i Strelac

Devica je stroga, a Strelac često nepromišljen. Ona ga čuva od njegove brzopletosti, sputava nejgove ludorije, dok Strelac ima oć da oslobodi stegnutu Devicu. U takvim odnosima partneri se stalno privlače i odbijaju, što održava njihovu strast.

Bik i Lav

Njihov odnos odlikuje erupcija emocija i velika nesputana strast, koju ne može svako da savlada. Zato se tako dobro i slažu. Stalno traže nove načine da oplemene svoju vezu. Uprkos svemu, oni su veoma odani i nikada ne varaju partnera.

Škorpija i Ovan

Oba znaka su pod okriljem ratobornog Marsa, pa se odlikuju jakim temperamentom i izraženom ličnošću. Toliko su strastveni da ponekad u tome idu do krajnjih granica. Zato se tako dobro uklapaju pa je bračna zajednica između Škorpije i Ovna jednom zauvek.

Vodolija i Jarac

Vodolija je uvek protiv pravila i granica, a Jarac je upravo suprotno – voli pravila poštuje tuđe lične granice i očekuje da drugi to isto čine. U javnosti, Jarac je veoma uzdržan, ali se pod uticajem Vodolije oslobađa i otvara. Između ovih znakova neminovno nastaje posebna "hemija" i strast se razbuktava.

Rak i Blizanci

Ovim znakovima teško je da obuzdaju svoje emocije, pa je i njihov odnos nepredvidiv. Oni stalno drže jedno drugo u stanju blage napetosti, ali to i jednom i drugom partneru odgovara. Oni imaju neki neobjašnjiv skladni odnos i nikada neće poželeti da prevare partnera.

Autor: Z.L.

Horoskop

Ovi horoskopski znaci slažu se samo u sek*u

Lifestyle

LJUBAV ILI KOMBINACIJA! Uz ovih 'ŠEST AKO' biće vam sve jasno – dileme više nama

Domaći

TRESE SE SPAVAĆA SOBA! Dalila i Car u zanosu strasti – VRELOM AKCIJOM probudili sve cimere! (VIDEO 18+)

Lifestyle

Ovih 5 rasa pasa najbolje se slažu s decom

Lifestyle

Ovih 10 rasa pasa najbolje se slažu s decom

Ostali sportovi

LOŠE VESTI: Nišikori mora na operaciju! Biće van terena šest meseci!

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)