Miloš Biković i njegovih 11 kolega, među kojima su Miodrag Radonjić, Nina Janković i Jelisaveta Orašanin, druže se od fakultetskih dana.

Bikovićev kolega i prijatelj Miodrag Radonjić kaže da njihova klasa sa Fakulteta dramskih umetnosti ima grupu na Vajberu, gde se često dopisuju.

Foto: Marko Đoković

Čuveni Maraš i Baća

– Mi u toj grupi pišemo o premijerama koje imamo, dogovaramo se za zajednička putovanja, ali pričamo i o porodici – rekao je jednom prilikom čuveni Baća za Informer.

Miloš Biković neretko priča da su mu klasići najbolji prijatelji i da je ponosan što ima takve ljude oko sebe. On često na društvenim mrežama deli zajedničke fotografije s njima.

„Znate seriju ‘Prijatelji’? E otprilike tako funkcionišem sa svojim klasićima. Oni su moji ljudi, izvor radosti, smeha i zvezdanog praha“, napisao je nedavno Biković pored fotografije s prijateljima.

U toj grupi su i Anja Alač, Ivan Mihailović, Tamara Dragičević, Stojan Đorđević… Svi oni druže se i danas i često savetuju jedne druge oko raznih stvari. Stojan je nedavno za Informer ispričao da je s Bikovićem često u kontaktu i da se njegov drug uveliko raspituje oko dece, jer će uskoro i sam postati roditelj.

Foto: Informer /Aleksandar Jovanovic

Čuveni Maraš i Baća

– Cela klasa, nas 12 se i dalje družimo i čujemo, ali to tek kada nam dozvole vreme i obaveze, tačnije kada nam dozvole deca, jer smo većinom već roditelji. Biković nas je skoro pitao nešto oko dadilja i kako to sve funkcioniše… Međutim, svaki roditelj, kada dobije dete, shvati da, koji god savet je dobio, može da ga baci u vodu jer mora sam da prođe kroz ceo proces. Tako će i Miloš – rekao je Stojan za Informer.


Bikovićev film obara sve rekorde! Za samo dva dana komediju

sledeća vest

Originalni tekst