Čuveni glumac otac je dvojice sinova koji su, baš poput roditelja, uplovili u umetničke vode.

Lazar Ristovski, legendarni dramski umetnik i velikan srpskog glumišta, privukao je veliku pažnju javnosti kada se saznalo da je u vezi sa lepoticom Anicom Lazić, a pre ove ljubavne veze, on je bio više od četiri decenije u braku sa Danicom Ristovski i zajedno su dobili dvojicu sinova – Petra i Jovana.

Stariji sin, Petar, baš poput roditelja, krenuo je putem umetnosti i postao poznati reditelj. Oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, a nedavno se pisalo o tome da ju je svekar spojio sa svojom sadašnjom izabranicom, te će njih dve deliti kadar u njegovom novom projektu.

Jovan je mlađi sin Danice i Lazara i on je takođe uplovio u glumačke vode, a pre nekoliko godina učestvovao je u kvizu „Potera“, što je privuklo veliku pažnju.

Tada je, na pitanje „da li se plašio kako će javnost reagovati na njegovo učešće ukoliko ne ostvari uspeh, jer ipak je dete poznatih roditelja“, odgovorio:

– Uvek treba biti hrabar, hrabar čovek donosi dobre odluke. Ne plašim se nikoga, osim Lazara. Svako ima pravo da moje učešće primi kako želi, a šta će reći ili napisati o meni posle ovog kviza nije mi baš bitno, jer znam ko sam i za šta sam sposoban – rekao je tada Jovan.

Malo ko zna da je veliki hit Suzane Jovanović napisao Saša Popović: Pričali da joj brani da peva, ali istina je malo drugačija

sledeća vest

Originalni tekst